Hvem er vi - vi, hotellet og naturen

Vi er meget dedikerede når det gælder tilberedning af mad. Vores største inspiration og vejledning får vi af vores ene ejer Claus Meyer. Vi følger hans visioner om, at vi primært bruger råvarer der kommer fra lokale producenter, at vi så vidt muligt anvender økologi hele vejen igennem. Vi bruger råvarer der følger sæsonerne, dvs. at vi serverer de råvarer der er i netop den sæson de høstes i – og derved følger vi naturens gang, som kan svinge lidt efter vejrforholdene.

Personalet her på hotellet er alle nogle der bor og lever på Lolland Falster. Vi er stolte af at bo her, og vi er stolte af at vi her på Lolland Falster har så utroligt mange ting at byde på. Vi ser ikke hotellet kun som en arbejdsplads – det er mere end det. Vi er så privilegerede dagligt at færdes i et hus der rummer så meget historie. Der findes ikke et hjørne der ikke har en historie, men der findes kroge vi endnu ikke kender.

Hotellet lever og ånder – vi kan mærke det i gulvene når de knirker, eller vi kan se det når der kommer en lille revne hist og her. Hotellet er råt, rustikt, hjertevarmt, nostalgisk, ærligt og uforudsigeligt. For os er det kun charmerende og man smelter helt automatisk sammen i en fælles forståelse og respekt.

Vores ønske er, at vores gæster går herfra med lidt af denne følelse. Vi håber at alle vil opleve denne ro, tryghed og varme det giver.

Vi betragter alle vores gæster som venner af huset, og vi håber at man vil gå rundt og se de hyggelige lokaler og omgivelser – og vi vil meget gerne fortælle om historien når i møder os.

Vores gæster synes
Vi har modtaget dette udmærkelsescertifikat fra vores gæster som gives til indkvarteringssteder og restauranter, som konsekvent får gode anmeldelser.