Hvem er vi - maden, rammerne og historierne

Vi er meget dedikerede når det gælder tilberedning af mad.
Vores største inspiration og vejledning får vi af vores ene ejer Claus Meyer. Vi følger hans visioner om at vi primært bruger råvarer der kommer fra lokale producenter, og at vi så vidt muligt anvender økologi hele vejen igennem.
Vi bruger råvarer der følger sæsonerne, dvs. maden vi serverer er baseret på nyhøstede råvarer i overensstemmelse med naturens gang.

Dør om dør med hotellet kan du finde gårdbutikken, som hotellet arbejder tæt sammen med. I den finder man alskens lækkerier med fra Sydhavsøernes spisekammer – selvfølgelig rigtig mange af de råvarer og delikatesser, som er at finde på menukortet i hotellets restaurant. Ligesom hotellet hver dag leverer friskbagt brød til gårdbutikken.

Personalet på hotellet bor og lever alle på Lolland Falster. Vi er stolte af at bo her, og af at vi på Lolland Falster har så utroligt mange ting at byde på. Vi ser ikke kun hotellet som en arbejdsplads – det er mere end det. Vi er så privilegerede dagligt at færdes i et hus der rummer rigtigt meget historie. Der findes ikke et hjørne der ikke har en historie, men der findes kroge vi endnu ikke kender. Det opdagede vi da hotellet blev gennemrenoveret i perioden 2015 -17 , f.eks. opdagede vi at byens store fællesbrønd under gulvbrædderne i teatersalen….!

Hotellet lever og ånder – vi kan mærke det i gulvene når de knirker, eller vi kan se det når der kommer en lille revne hist og her. Hotellet er råt, rustikt, hjertevarmt, nostalgisk, ærligt og uforudsigeligt. For os er det kun charmerende og man smelter helt automatisk sammen i en fælles forståelse og respekt.

Vores ønske er, at vores gæster går herfra med lidt af denne følelse. Vi håber at alle vil opleve denne ro, tryghed og varme det giver.

Vi betragter alle vores gæster som venner af huset, og vi håber at man vil gå rundt og se de hyggelige lokaler og omgivelser – vi fortælle meget gerne historierne når I møder os rundt om på hotellet.


Vores gæster synes
Vi har modtaget dette udmærkelsescertifikat fra vores gæster som gives til indkvarteringssteder og restauranter, som konsekvent får gode anmeldelser.